Snoeiwerk zondag 4 juli langs trambaan in Nieuwegein

In de nacht van zondag 4 juli voeren we in Nieuwegein snoeiwerkzaamheden uit aan heggen nabij de trambaan.

haag-snoeien

Het gaat hierbij om het gedeelte van de trambaan tussen de kruising Koekoekslaan en de tunnel van de trambaan onder de snelweg A2 bij IJsselstein.

Voor de goede orde: het gaat hier om de heggen die binnen de beheergrenzen van ons tramsysteem vallen, dus niet het groen in de openbare ruimte dat door de gemeente Nieuwegein wordt beheerd. De werkzaamheden worden 's nachts uitgevoerd tussen 01.45-06.45 uur. De reden waarom wij 's nachts werken is dat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt.

Hoewel wij hinder en overlast voor de directe omgeving zo beperkt mogelijk proberen te houden, valt er niet aan te ontkomen dat we tijdens dit werk gebruik maken van machines die in de nacht hoorbaar kunnen zijn.