Schoonmaakactie trambaan in Utrecht en Nieuwegein

Het trambedrijf van de provincie Utrecht voert in de nachten van 8 en 9 december 2021 onderhoud uit aan de trambaan. Het spoor op alle overwegen van de trambaan in Utrecht en bij de kruising op de Zuidstedeweg in Nieuwegein wordt schoongemaakt.

werkzaamheden aan de trambaan

De werkzaamheden vinden plaats:

• op de kruisingen van de trambaan tussen de halte Jaarbeursplein en P+R Westraven in Utrecht.
  • aan het spoor bij het St. Antonius Ziekenhuis op de kruising van de trambaan bij de Zuidstedeweg in Nieuwegein.

Het werk gebeurt in de nachten van 8 en 9 december tussen 1.00 en 5.15 uur. De werkzaamheden vinden ’s nachts plaats omdat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt.

Woont u vlakbij de trambaan? Dan kunt u tijdelijk geluidsoverlast ervaren, omdat het spoor wordt schoongemaakt met hogedrukreinigers.