Schoonmaakactie trambaan in Stationsgebied Utrecht

Het trambedrijf van de provincie Utrecht voert binnenkort onderhoudswerkzaamheden uit aan de trambaan. Onderdelen van het spoor  tussen de tramhaltes Vaartsche Rijn en Utrecht Centraal Centrumzijde worden dan in de nacht schoongemaakt.

Tramhalte Utrecht Centraal

Om te voorkomen dat vuil blijft liggen railboxen die het beveiligingsysteem aansturen moeten deze met enige regelmaat worden schoongemaakt. Daarvoor zetten we een onderhoudsvoertuig in dat deze railboxen reinigt met een hogedrukspuit. De werkzaamheden vinden ’s nachts plaats, zodat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt. Gewerkt wordt tussen 22.30- 5.15 uur.

Bij de tramhalte Utrecht Centraal Centrumzijde wordt gewerkt in de nacht van 16/17 januari. In de nacht daarop van 17/18 januari wordt gewerkt bij de halte Vaartsche Rijn.

We doen ons best om overlast te beperken. Toch kunnen bewoners vlakbij de trambaan tijdelijk hinder ervaren door het geluid van de hogedrukreinigers.