Schoonmaak in de nacht aan tramlijn 22

in Tram 22

Tussen 1 en 4 februari vinden er 's nachts in Utrecht schoonmaakwerkzaamheden plaats aan tramlijn 22. Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van het trambedrijf van de provincie Utrecht, dat verantwoordelijk is voor beheer en onderhoud van de trambaan.

bladeren op spoor

Voor dit werk worden de rails schoongemaakt met een speciaal voertuig dat zowel over de rails als over de weg kan rijden. Het voertuig wordt ingezet om vuil en bladeren uit de groeven van de trambaan te spuiten. Dit is nodig in verband met onderhoud aan het spoor. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Werkzaamheden

In de nacht van 1 op 2 februari wordt de trambaan schoongemaakt op Utrecht Science Park. De nacht daarop rijdt het onderhoudsvoertuig op de tramlijn bij de Adema van Scheltemabaan. In de avond van 3 februari wordt de trambaan schoongemaakt tussen de haltes Utrecht Centrumzijde en Jaarbeursplein. Gewerkt wordt van 22.30 - 05.30 uur.

info@provincie-utrecht.nl030 258 91 11