Reparatiewerk aan trambaan Utrecht Science Park

in Tram 22

Het trambedrijf van de provincie voert op zaterdag 18 juli in Utrecht Science Park werkzaamheden uit aan tramlijn 22. Het gaat om reparatiewerkzaamheden aan de toplaag van het asfalt op de gecombineerde tram- en busbaan.

Het werk wordt komend weekend op zaterdag 18 juli tussen 15.00 – 23.00 uur uitgevoerd bij de tramhalte Heidelberglaan. Om hinder voor de directe omgeving beperkt te houden, voeren we dit werk overdag uit. Tijdens het werk blijft altijd een rijbaan open, zodat er geen hinder is voor het openbaar vervoer en de bussen kunnen blijven rijden. Om de veiligheid te waarborgen, zetten we verkeersregelaars in. Bedrijven en instellingen in de buurt van lijn 22 blijven bereikbaar.

Hinder

Om de toplaag van de bus- en trambaan te repareren, wordt met freesmachines asfalt uit de baan verwijderd. Deze gaten worden vervolgens met beton gevuld. Dit werk kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Bewoners en relaties in de buurt van de lijn bij de halte Heidelberglaan zijn door ons tevoren geïnformeerd over deze werkzaamheden.