Onderhoud aan tramlijn 22

in Tram 22

Aan tramlijn 22 in Utrecht Science Park, vinden in de avond van dinsdag 6 april opnieuw onderhoudswerkzaamheden plaats. Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van het trambedrijf van de provincie Utrecht, dat verantwoordelijk is voor beheer en onderhoud van de trambaan.

voertuig_op_rails

Voor dit werk worden de rails schoongemaakt met een speciaal voertuig dat zowel over de rails als over de weg kan rijden. Het voertuig wordt ingezet om vuil uit de groeven van de trambaan te spuiten. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Om hinder zo beperkt mogelijk te houden, is het werk op het gedeelte tussen de haltes Padualaan en Heidelberglaan voor middernacht ingepland, van 22.30 tot 24.00 uur. Later die nacht worden elders op de trambaan schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd tussen de haltes Heidelberglaan en de P+R Utrecht Science Park.

Het onderhoudsvoertuig rijdt in de nacht van 5 op 6 april tussen de haltes Utrecht Centraal Centrumzijde en Jaarbeursplein. In de nacht van 7 op 8 april rijdt het voertuig tussen de haltes Utrecht Centraal Centrumzijde en Vaartsche Rijn.