Onderhoud aan tramlijn 22

in Tram 22

In de avond van donderdag 28 mei vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de nieuwe tramlijn 22 in Utrecht Science Park.  Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van het trambedrijf van de provincie Utrecht, dat verantwoordelijk is voor beheer en onderhoud van de trambaan.

Tram bij science park

Voor dit werk worden de rails schoongemaakt met een speciaal voertuig dat zowel over de rails als over de weg kan rijden. Het voertuig wordt ingezet om vuil uit de groeven van de trambaan te spuiten. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Om hinder zo beperkt mogelijk te houden, is het werk op het gedeelte tussen de haltes Padualaan en Heidelberglaan voor middernacht ingepland, van 22.30 tot 24.00 uur.  Later die nacht worden elders op de trambaan schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd tussen Utrecht C.S. en de halte Jaarbeursplein in het centrum van de stad. Deze werkzaamheden worden uiterlijk om 5.30 uur afgerond.

info@provincie-utrecht.nl(030) 258 91 11

ron.van.dopperen@provincie-utrecht.nl, (030) - 258 31 96