Onderhoud aan tram 22 Utrecht Science Park

in Tram 22

Met ingang van maandag 6 september rijden er weer trams in Utrecht Science Park. Nu de lijn is vernieuwd, is het ook weer tijd om gepland onderhoud uit te voeren aan de trambaan.

tramlijn 22

Voor dit werk worden de rails schoongemaakt met een speciaal voertuig dat over de rails én over de weg kan rijden. Het voertuig wordt ingezet om vuil uit de groeven van de trambaan te spuiten. Dit is nodig in verband met onderhoud aan het spoor. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Wanneer zijn we waar aan het werk?

Bewoners nabij de trambaan willen we graag een doorkijk geven wanneer de onderhoudsploeg dit najaar aan het werk is. Op de volgende data staan reguliere onderhoudswerkzaamheden ingepland aan de trambaan op lijn 22 tussen de halte Padualaan en P+R Utrecht Science Park:

• Week 38: nacht 21/22 september 2021
  • Week 41: nacht 12/13 oktober 2021
  • Week 44: nacht 2/3 november 2021
  • Week 50: nacht 14/15 december 2021

Het werk op het gedeelte tussen de haltes Padualaan en Heidelberglaan staat ingepland telkens in de avond van 22.30 tot 24.00 uur. Dit in verband met nachtrust van bewoners nabij de trambaan op dit deel van de lijn.

Het onderhoudsvoertuig rijdt vervolgens na middernacht door over de trambaan van de Heidelberglaan naar P+R Utrecht Science Park. Op dit deel van de tramlijn vinden later in de bewuste nachten tot 5.30 uur werkzaamheden plaats.

Vragen of klachten?

Voor vragen, klachten of meldingen naar aanleiding van deze werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het trambedrijf van de provincie Utrecht, telefoon 030 - 258 2525, e-mail regiotram@provincie-utrecht.nl

U kunt uw klacht of melding ook indienen via de website www.regiotramutrecht.nl