Nachtwerk aan tramlijn in Utrecht

in Tram 22

De onderhoudsploeg van het trambedrijf van de provincie voert binnenkort ’s nachts onderhoud uit aan de tramlijn in Utrecht. Het spoor op de trambaan wordt dan schoongemaakt.

In de nacht van 6-7 juni werkt de onderhoudsploeg in het Stationsgebied Utrecht CS aan het tramspoor tussen de haltes Utrecht Centraal Centrumzijde en de tramhalte Vaartsche Rijn. Gedurende de nacht van 8-9 juni vindt onderhoud plaats aan de trambaan tussen de halte Jaarbeursplein en de halte Utrecht Centraal Centrumzijde.

Nachtwerk Utrecht Science Park

Op Utrecht Science Park vinden in de avond van 7 juni onderhoudswerkzaamheden plaats op het gedeelte van de tramlijn waar vooral studenten wonen. Om hinder voor directe aanwonenden zo beperkt mogelijk te houden, is het werk op dit gedeelte van de trambaan tussen de haltes Padualaan en Heidelberglaan voor middernacht ingepland, van 22.30 tot 24.00 uur. Later die nacht worden elders op de trambaan schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd tussen de haltes Heidelberglaan en het eindpunt bij de P+R Utrecht Science Park.

Voor het schoonmaken van het spoor wordt werk een speciaal voertuig ingezet dat zowel over de rails als over de weg kan rijden. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.