Nachtwerk aan trambaan in Nieuwegein

Binnenkort voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de trambaan in Nieuwegein. In de nacht van zondag 21 juli en maandag 22 juli richt het werk zich op de Zuidstedeweg, vlakbij het St. Antonius Ziekenhuis. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd omdat het openbaar vervoer dan geen hinder ondervindt.

nachtwerk-aan-trambaan.jpg

In de nacht van 21 juli vinden de werkzaamheden plaats tussen 1.45 en 6.45 uur. De nacht daarop is de onderhoudsploeg van Strukton actief tussen 1.45 en 4.30 uur. Het werk bestaat uit de vervanging van een deel van het wegdek waarin de tramrails zich bevinden. Daarvoor wordt eerst het oude asfalt verwijderd.

Voor dit werk worden machines ingezet die tijdelijk voor geluidsoverlast kunnen zorgen. Bewoners in de directe omgeving hebben we met een informatiebrief op de hoogte gesteld. De Zuidstedeweg wordt gedeeltelijk tijdens het werk afgezet, maar blijft gedurende de gehele nacht bereikbaar voor al het doorgaand verkeer.

info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11

ron.van.dopperen@provincie-utrecht.nl, (030) - 258 31 96