Nachtelijke werkzaamheden aan tramlijn 22

in Tram 22

Het trambedrijf van de provincie Utrecht voert binnenkort ’s nachts werkzaamheden uit aan tramlijn 22 tussen Utrecht C.S. en P+R Utrecht Science Park. In de bocht van de trambaan bij de kruising van de Laan van Maarschalkerweerd en Weg tot de Wetenschap plaatsen we een smeerinstallatie.

herculesboog_tramlijn_22_utrecht.jpg

Deze installatie spuit vet op de rails en is bedoeld om het piepende booggeluid van passerende trams te dempen en daarmee ook mogelijke geluidsoverlast voor bewoners vlakbij de trambaan. Gewerkt wordt in de nachten van donderdag 30 april en vrijdag 1 mei tussen 2.30- 5.30 uur.

Hoewel wij hinder en overlast voor de directe omgeving zo beperkt mogelijk proberen te houden, valt er niet aan te ontkomen dat we tijdens dit werk gebruik maken van een boorkraan en een boor- en slijpmachine die in de nacht hoorbaar kan zijn. Bewoners in de buurt van de trambaan hebben we daarom tevoren op de hoogte gesteld van de werkzaamheden met een informatiebrief.

Meer weten?

Voor meer informatie over het werk van de provincie Utrecht aan tramlijn 22:

www.regiotramutrecht.nl/tram22