Nachtelijk onderhoud trambaan in Utrecht

in Tram 22

Het trambedrijf van de provincie voert komende week ’s nachts onderhoud uit aan de trambaan in Utrecht. De groeven in het spoor van de trambaan voor het worden dan schoongemaakt.

Tram 22 onderweg van Utrecht Science Park naar Utrecht Centraal Station

In de nacht van 15/16 mei wordt gewerkt in het Stationsgebied aan het spoor tussen de haltes Jaarbeursplein en Utrecht Centraal Centrumzijde. Gedurende de daaropvolgende nacht van 16/17 mei vindt onderhoud plaats tussen de halte Utrecht Centraal Centrumzijde en de Adama van Scheltemabaan.

Nachtwerk Utrecht Science Park

Op Utrecht Science Park vinden in de daaropvolgende avond van 17 mei onderhoudswerkzaamheden plaats. Om hinder voor directe aanwonenden zo beperkt mogelijk te houden, is het werk tussen de haltes Padualaan en Heidelberglaan voor middernacht ingepland, van 22.30 tot 24.00 uur. Later die nacht worden elders op de trambaan schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd tussen de haltes Heidelberglaan en de P+R Utrecht Science Park.

Hinder

Voor het schoonmaken van het spoor wordt werk een speciaal voertuig ingezet dat zowel over de rails als over de weg kan rijden. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Meer informatie: www.regiotramutrecht.nl/tram22.

Missing Herbruikbare inhoud.