Nachtelijk onderhoud aan trambaan in Utrecht

De onderhoudsploeg van het trambedrijf van de provincie voert binnenkort ’s nachts regulier onderhoud uit aan de tramlijn in Utrecht. Het spoor op de trambaan wordt dan schoongemaakt.

Tramlijn 22 op weg naar bestemming

In de nacht van 18 juli werkt de onderhoudsploeg in het Stationsgebied Utrecht CS aan het tramspoor tussen de haltes Utrecht Centraal Centrumzijde en Jaarbeursplein. Gedurende de nacht van 19 juli verplaatst het onderhoud zich naar de trambaan tussen de haltes Utrecht Centraal Centrumzijde en Vaartsche Rijn.

Nachtwerk Utrecht Science Park

Op Utrecht Science Park vinden in de avond van 19 juli  onderhoudswerkzaamheden plaats op het gedeelte van de tramlijn waar vooral studenten wonen. Om hinder voor directe aanwonenden zo beperkt mogelijk te houden, is het werk op dit gedeelte van de trambaan tussen de haltes Padualaan en Heidelberglaan voor middernacht ingepland, van 22.30 tot 24.00 uur. Later die nacht worden elders op de trambaan schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd tussen de haltes Heidelberglaan en het eindpunt bij de P+R Utrecht Science Park.

Hinder

Voor het schoonmaken van het spoor wordt werk een speciaal voertuig ingezet dat zowel over de rails als over de weg kan rijden. Het geluid van dit voertuig kan tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Missing Herbruikbare inhoud.