Herstelwerk aan spoor in Nieuwegein-Zuid

In de nacht van zondag 16 februari vinden op de trambaan in Nieuwegein-Zuid werkzaamheden plaats. Tussen de eindhalte Nieuwegein-Zuid en de Henri Dunantlaan slijpen we het spoor bij. Het werk is afrondend op eerdere werkzaamheden die we op deze locatie eind januari uitvoerden.

las-spoor-trambaan-1200x675.jpg

Het herstelwerk is nodig om geluidsoverlast van passerende trams te verminderen. Het werk wordt ’s nachts uitgevoerd tussen 01.45 en 06.30 uur.  We werken 's nachts omdat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt. Omdat het gebruik van de slijpmachines voor geluidsoverlast kan zorgen is de directe omgeving tevoren op de hoogte gesteld van het werk.

Dit werk is ter overbrugging van vernieuwing van de trambaan in Nieuwegein-Zuid in de zomer van 2020.

info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11

ron.van.dopperen@provincie-utrecht.nl, (030) - 258 31 96